dimarts, 15 de setembre del 2009

Els jubilats d'Alfondeguilla festegen el seu huité aniversari


Huit anys han passat des que va nàixer l'Associació de Jubilats i Pensionistes Castro d'Alfondeguilla. Molts han sigut els sopars i dinars realitzats, les excursions que han realitzat estos 'joves' des que van començar el seu camí com a associació. Va ser un 15 de setembre de 2001 quan va començar tot. I com cada any, el 15 de setembre l'Associació de Jubilats i Pensionistes Castro festeja el seu aniversari amb un dinar de germanor.

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, el regidor de Festes, Isabelino Fonfría, a més del pàrroc local, Ignasi del Villar, junt al president de la Cooperativa Sant Bartomeu, Segundo García, a més de representants de les Ames de Casa L'Arquet d'Alfondeguilla, Carmen Valls, i representants d'altres associacions de jubilats de la Vall d'Uixó i Xova, no han volgut faltar a la celebració del huité aniversari de l'entitat d'Alfondeguilla.

Ignasi del Villar, que ha beneït la taula, ha aprofitat el dinar per presentar-se als membres de l'associació. Cal destacar que el nou pàrroc va prendre possessió del càrreg el passat 5 de setembre.

Els més de cent assistents al dinar han gaudit, a continuació, del ball a càrreg d'Ino que ha obert la pista amb la cançò "15 de septiembre de 2001" que va compondre expressament per a l'associació. A continuació tots van participar en la missa.

Renovació de la junta

Coincidint amb l'aniversari, l'Associació de Jubilats i Pensionistes Castro d'Alfondeguilla ha renova la seua junta. El dilluns 14 es van celebrar l'assemblea en la que es va reelegir com a presidenta a Mercerdes Vilalta.

FOTOS