dimecres, 30 de setembre del 2009

Alfondeguilla inaugura el menjador escolar


Alfondeguilla ha inaugurat hui el menjador escolar, donant així per finalitzada una de les reivindicacions dels pares i mares d'alumnes, així com de la corporació municipal. L'acte ha comptat amb la presència del Delegat del Consell a Castelló, Ximo Borràs, l'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, el vicepresident de la Diputació, Vicent Aparici, així com dels alcaldes de la Vall d'Uixó, La Vilavella, La Llosa i Xilxes.
Ventura ha destacat que la idea de fer el menjador va nàixer de l'escola i dels grups polítics. "Cadascú ha portat el seu granet d'arena i hui en dia ja és una realitat".
Per a fer l'obra, la conselleria d'Educació ha invertit vora 100.000 euros en unes instal·lacions que començaran a funcionar l'1 d'octubre amb quasi 40 xiquets i xiquetes del CEIP Castro.
Borràs, per la seua banda, va resaltar la necessitat del menjador per a les famílies en que els dos progenitors treballen i es fa difícil fer-se càrreg dels fills a l'hora del dinar. Així mateix, Borràs va destacar que des de que li van fer arribar la sol·licitud de fer un menjador a Alfondeguilla "vaig dir que faria tot el que estiguera a la meua mà i ací tenim esta realitat".
El pàrroc d'Alfondeguilla, Ignasi del Villar, va beneïr el menjador i va ressaltar que "educar és molt més que ensenyar matemàtiques o llengua i per això un menjador potser un col·legi dins d’un col·legi perque es poden ensenyar moltes virtuts".

FOTOS