dimarts, 29 de setembre del 2009

El blog d'alfondeguillaaldia cumplix 1 any


Fa un any es va posar en marxa el blog alfondeguillaaldia. Concretament va ser el 26 de setembre i ho va inaugurar una notícia sobre el recén creat equipo de futbol de la localitat. Era el seu primer partit de la competició 08-09 amb victòria de l'Alfondeguilla CF.
En este any, el blog ha rebut més de 8.600 visites que han accedit a ell per llegir les 282 entrades publicades al cap d'estos dies sobre tot allò que ha anat passant a Alfondeguilla.
De ben segur que se m'han passat coses, però he posat tot allò que ha estat al meu abast, exercint la professió que tant m'agrada i per a la què m'he format als anys de facultat: el periodisme.
Espere poder seguir amb esta tasca periòdica molt de temps més i que vosaltres ho pugau gaudir. Gràcies a tots i a totes.

Rosa Piquer

2 comentaris:

Elsa ha dit...

Ei Rosa, l'enhorabona! Moltes gràcies per mantindre'ns informats de tot -o quasi tot- el que passa al poble. Per molts anys!

MARIA ha dit...

Per molts anys Rosa!Si no fora per el blog,no m´enteraría de res del que passa al poble.!!!Moltes felicitats i enhoranona!!!BESETS