dijous, 2 d’abril del 2009

Marxa dels Pelegrins: Les Useres - Sant Joan de Penyagolosa

Un any més el Club de Muntanya Castro d'Alfondeguilla organitza la Marxa dels Pelegrins (no competitiva) amb un doble objetiu, per una part viure en directe esta tradicional peregrinació naixcuda en el segle XIV, i per una altra part, com a entrenament per a fer la Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa a celebrar el próxim 9 de maig.

Condicions per inscriure's a la Marxa dels Pelegrins: Useres-Sant Joan de Penyagolosa del dia 25 de abril 2009 de 35 Kms.:

1r Estant limitat el nombre de participants, les inscripcions es realitzarán per rigoros ordre d'arribada, prevalent la data de pagament del dret a reserva, se admitirán inscripcions hasta el dia 20 de abril de 2009, devent preguntar a correu@castroalfondeguilla.com, abans de fer la seva inscripció si queden places. La inscripció esta també oberta als acompanyants que faran tot el viatje amb autobús.

2n Enviar per correu electrònic a: correu@castroalfondeguilla.com les dades personals del participant: Nom i Cognoms, DNI. Direcció, Núm. telèfon, i Correu Electrònic, especificant si es corredor-senderista o acompanyant.

3r L'import de la subscripció és de 10 € a ingressar en el cter. 3082 1345 11 1023035114 de Ruralcaja o al cter. 3102 5199 38 1625167513 de Caixa Rural Sant Vicent.

4è Enviar a l'esmentat correu electrònic el justificant de l'ingrés, sense aquest requisit l'inscripció no és valida, com concepte deu figurar el nom de la persona que s'inscriu.

5è L'import de la inscripció comprèn el autobus de anar i tornar desde Alfondeguilla o Vall d'Uixó hasta les Useres, i desde Sant Joan de Penyagolosa hasta la Vall d'Uixó o Alfondeguilla. En el autobus podran deixar una bolsa amb la roba per a canviarse al arribar a Sant Joan de Penyagolosa.


6ê El participant deu portar motxilla amb el menjar i la beguda que estime mes adecuada per fer la marxa, (barretes energétiques, entrepá, begudes isotóniques, aigua, , etc). Advertim que de vegades en el bar del Santuari no hi ha tot lo que es vol.

7è Encara que la marxa transcorre en tot el seu recorregut pel GR 33 Camí dels Pelegrins de Les Useres; declarat Monument Natural, per el que transcorre també la MiM, i estar perfectament senyalitzat aconsellem a fí de no perdre's, realitzar la marxa en companyia dels participants que coneixen el recorregut, bé per haver-lo fet anys anteriors, o be per a haber participat en la Marató i Mitja.


8è El participant deu de estar a l'entrada d'Alfondeguilla a les 5:45 h ó a las 6:00 h davant de l'església del Crist de la Vall d'Uixó del matí del dissabte 25 de abril de 2009.


9è La tornada desde Sant Joan de Penyagolosa será a les 13:30 h., una vegada acabada la exida del Santuari dels Pelegrins. Encarint als participants puntualitat, ja que l' hora d'eixida no es retrasará per cap motiu.


10è El Club de Muntanya Castro d'Alfondeguilla no es fa responsable dels danys que puguen patir els participants ni d'aquells que els mateixos puguin ocasionar.

11è Al fer l'inscripció el participant dóna per cert conèixer i acceptar les condicions més dalt exposades, declarant tenir les condicions físiques adequades per poder realitzar la Marxa.

ITINERARI: Les Useres, Sant Miquel de les Torrocelles, La Lloma Bernat, Xodos, Puja al Marinet, Santuari Sant Joan de Peynagolosa.