dilluns, 27 d’abril del 2009

Escrit del Bloc Nacionalista Valencià de Fondeguilla

A continuació podeu llegir un escrit que m'han fet arribar des del Bloc Nacionalista Valencià de Fondeguilla.

Rumors o Remors
“El sentit negatiu d'aquest terme indica que es tracta d'especulacions no confirmades que s'intenten difondre per certes persones amb un objectiu determinat, i que condicionen el comportament dels altres cap a ell per sobre de la informació objectiva.”
Ho hem escrit en plural, ja que en són dos els rumors que corren pel poble i com diu la definició, l'objectiu està clar, fer mal, però com diu la dita “No ofèn qui vol sinó qui pot” i per això volem deixar-ho clar d'una vegada per totes.
El primer rum-rum tracta del deute de Ca la Vila. S'afirma que els responsables d'aquest deute eren l'oposició per no controlar l’alcalde. L'oposició o el PP? Quanta ignorància per part de qui ho difon i quina mala llet per part del que ho ha amollat. En un sistema tan presidencialista com es l'Ajuntament, el control que pot fer l'oposició és quasi nul. D'altra banda, com pretenen que coneguérem l'estat financer, si el seu mateix partit el nou equip de govern, tots del PP, no han sigut informats per l'ex-alcalde de com de foradades i endeutades estaven les arques municipals?
L'altra faula tracta de l'autor de l’avís anònim que va portar a l'administració autonòmica a paralitzar les obres d'accés al Castellet. Que quede clar que des del Bloc no s'ha fet cap denúncia a la Conselleria, ja que si ho haguéssim fet, nosaltres mateix ho hauríem comunicat al poble. I ho haguérem pogut fer per que motius hi havien, per que la llei està per a complir-la per tots. El castell d'Alfandech “ El piló” és un Bé d’Interès Cultural protegit per la llei, i per tant per a fer qualsevol actuació dins del seu radi de protecció, es preceptiu el permís de Conselleria. Permís que ni l'arquitecte autor del projecte ni l'ex-alcalde, coneixedors de la normativa, van demanar.

BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ DE FONDEGUILLA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si en aquest escrit voleu explicar algo, pense que ens em quedat igual, la part que parla del acces al Castellet, no dieu res interesant. A vore si podeu especificar i explicar millor les coses.

Anònim ha dit...

es ves de criticar tant fica el nom, tanta modernitat del poble i tanta faena i despres no dieu res, com así tots son anómims pos yo també. També a part de difondre la realitat encara critiqueu me dona igual del partit o persona qui sigues en este poble tota la gent per culpa de tots se esta distanciant.