dissabte, 31 de gener del 2009

Fitur 2009, un món de sensacions


Quan una entra a IFEMA són moltes les sensacions que se senten. Però quan s'entra per poder viure Fitur (la Fira Internacional de Turisme de Madrid) en primera persona, saps que estàs en un lloc únic. Milers de gent recorren la part central que divideix els pabellons. A dreta i esquerra són centenars els països que oferixen i es "venen" en Fitur. Passejant per Amèrica Llatina es pot viure molt de prop les seues costums i tradicions, conéixer el país, els rincons més fantàstics. Tot açò es pot vore i sentir en qualsevol racó de Fitur.

Però per viure sensacions, no fa falta anar-se'n molt lluny. Al pabelló de la Comunitat Valenciana un pot vore de prop com es treballen les palmes d'Elx, degustar llangostins de Vinaròs, deixar-se embaïr pels esdeveniments esportius que s'han celebrat o s'estan celebrant a les nostres terres, així com ser protagonistes de l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorb.

I per a novetat este any, Alfondeguilla ha estat present a la fira. A través de www.rutometro.com, la Nevera de Castro ha tingut el seu lloc dins de l'estand de la Càmera de Comerç. Amb uns folletos, totes les persones amants del senderisme i de la naturalesa han pogut conéixer un dels racons més bonicos del nostre poble.

Punxant ací podeu vore tot allò que la meua càmera ha pogut fotografiar en el dia i mig que he estat en Fitur. Moltes altres coses quedaran per a mi, sobretot les sensacions i una experiència única, que espere que es puga repetir. Després de sopar, vam anar de festeta, però d'ixa part de fitur no tinc fotos, això quedarà per a mi també i per la gent que m'acompanyava. Només dir que vaig conéixer a Marc Ostarcevic (ex de Norma Duval), que com els que no tenen feina van de discoteca en discoteca vivint la vida... pues allí estavem tots els de la Plana Baixa pa fer-mos fotos en ell, però no portava càmera així que no podreu vore la foto (de moment)