divendres, 30 de gener del 2009

Alfondeguilla acollirà el 22 de febrer la III Cursa de Muntanya Castro


Dins de l'III Circuit Diputació Provincial de Curses per Muntanya, Alfondeguilla acollirà el pròxim 22 de febrer la tercera edició de la Cursa de Muntanya Castre. Al llarg de 17,40 quilòmetres, els atletes podran contemplar paratges menge Aigualit, Penyalba, la Ereta, la Pitera, la Senda d'Artana, la Font de Marc, la Font de la Penyeta i Cantallops. El Club de Muntanya Castre d'Alfondeguilla és, com en anys anteriors, l'encarregat d'organitzar aquesta prova de muntanya. Al costat d'Alfondeguilla, participen en el circuit provincial els municipis de La Vilavella, La Vall d'Uixó, Onda i Sant Joan de Moró.

La presentació de les cinc proves que componen el circuit va tenir lloc en el saló multifuncional d'Alfondeguilla dissabte passat 24 de gener i va contar amb la presència del diputat d'Esports, Luis Martínez, l'alcalde de La Vilavella, José Luis Jarque, l'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, membres dels clubs organitzadors així com un nombrós públic.

II Mostra Gastronòmica
Coincidint amb la marxa d'Alfondeguilla, tindrà lloc la II Mostra Gastronòmica. Des de primera hora del matí, diversos expositors amb productes típics elaborats per artesans castellonencs s'instal·laran en el parc municipal al costat del carrer L'Arquet, per a la degustació i compra de productes artesans. El regidor d'Esports, Isabelino Fonfría, ha assegurat que està treballant perquè aquesta mostra vaja creixent en nombre d'expositors. Esta mostra és, segons Fonfría, un al·licient més perquè veïns i visitants participen o s'acosten per a observar la prova esportiva.