dijous, 5 de novembre del 2009

Silvestre Vilar Font exposa els seus quadres a la Casa de la Cultura

Alfondeguilla acull en la onzena setmana cultural la primera exposició pictòrica a càrreg de Silvestre Vilar Font. La inauguració tindrà lloc a les 20 hores a la Casa de la Cultura.

Amb este acte, seran ja quatre els dies que Alfondeguilla porta celebrant la setmana cultural prèvia a les festes patronals en honor a Sant Francesc Xavier i Sant Bertomeu. Els més menuts van guadir d'una pel·lícula. La higiene alimentària a casa a càrreg de Moisés Gomar Carreras, una cata de vins i una ponència sobre "La Serra d'Espadà: les Penyes d'Artana. Història d'una lluita per la conservació" a càrreg de José Herrero han sigut els actes preparats per a esta setmana cultural.

Divendres 6 de novembre està previst un concert conjunt a càrreg de la Unió Musical de La Llosa i la d'Alfondeguilla a les 22.30 hores.

A partir de les 11 del dissabte 7 hi haurà una exhibició de tir amb arc a càrreg de l'Associació de Tir amb Arc de la Vall d'Uixó "Arquers de la Vall" a la plaça Diputació. A les 16 hores hi haurà una exhibició de pilota valenciana -galotxa- al carrer Nou. Per la vesprada, després de la missa, la parròquia ha organitzat un concert de campanes a càrreg dels Campaners de la Catedral de València i una exposició que s'inaugurarà a la Casa Abadia.

La jornada acabarà amb el sopar de fires organitzat per la Comissió de Festes 15 d'agost amb ball patrocinat per l'ajuntament d'Alfondeguilla.

Festes Patronals 2009
DIUMENGE 8:
9h. Diana
8-20h. Fira tradicional
12h. Solemne missa en honor a Sant Francesc Xavier
19h. Solemne processó en honor a Sant Francesc Xavier

DILLUNS 9:
11,45h. Trasllat del Sant Patró, Sant Bertomeu, des de les oficines de la Cooperativa Agrícola fins l'església
12h. Solemne missa en honor a Sant Bertomeu
13h. Inauguració oficial de la remodelació de la Casa de la Cultura
14h. Dinar "Festa dels borratxos" amb ball popular
19h. Solemne processó en honor a Sant Bertomeu. A continuació gran traca