diumenge, 27 de març del 2011

31 equips prenen l'eixida en la primera Volta al Terme per relleus

Alfondeguilla ha acollit la primera prova de les tres que Amics de la Volta al Terme han organitzat amb motiu del 30 aniversari d'esta reconeguda prova de muntanya.
La de hui ha sigut la primera competició per relleus de la història de la Volta al Terme en la qual han participat 31 equips formats per cinc membres. El primer equip a creuar la línia de meta ha sigut “Fusteria Berenguer” format per Remigio Queral, Vicente Calvo, Chari Adrián, José Manuel Ramader i Olegario Alario. Estos corredors han realitzat les cinc etapes en un temps de 3:21:07.
El segon equip a creuar la línia de meta va ser la “*Penya Mur i Castell-*Tuga” en 3:28:11. Aquest equip estava format per José Javier Rubio, Silvia Sos, Alberto Navarro, Ángel González i Cristóbal Adell.
Els tercers d'esta pionera prova ha sigut el “Club d'Atletisme Conca Dolomia” format per Santiago García, Mª Eugenia Figueroa, Javier Triguero, Roberto Barambio i César Canales amb un temps de 3:33:07.
Cada equip havia de comptar, entre els seus components, mínim amb una dona i un veterà i cadascun d'ells havia de realitzar un tram de la Volta al Terme, una de les proves més dures del panorama nacional.
Així el primer relleu va realitzar el tram des del casc urbà d'Alfondeguilla fins a l'Ereta. El segon ha recorregut des de l'Ereta fins al Pouet dels Paluts. El tercer relleu va acabar en el Marianet, el quart en Aiguamolls i l'últim va realitzar el tram que transcorre fins a Alfondeguilla.
La prova té un total de 34,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.470 metres.
La propera prova serà el dissabte 28 de maig amb la tradicional Volta al Terme. La tercera prova d'este any serà també pionera. Es tracta doncs, de la primera Volta al Terme nocturna i tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol.