dimecres, 23 de febrer del 2011

Alfondeguilla, pioner a Castelló en demanar al Govern un canal múltiple perque continuen les emissions de TV3


L'ajuntament d'Alfondeguilla ha aprovat en la sessió plenària que ha tingut lloc esta vesprada una declaració institucional per demanar al Govern d'Espanya que habilite un canal múltiple adicional de TDT perque es puga vore a la Comunitat Valenciana TV3. L'alcalde de la localitat, Salvador Ventura, ha destacat que Alfondeguilla ha sigut el primer municipi de la província de Castelló en aprovar esta declaració arran del cessament de les emissions de la televisió pública catalana al territori valencià.

En la declaració institucional, aprovada amb els quatre vots a favor dels regidors del PP i un vot del portaveu del PSOE, inclou també instar al Govern Central a prestar conformitat immediata a la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular "Televisió sense fronteres" per tal de garantir les emissions de totes les televisions realitzades total o parcialment en la nostra llengua propia en el conjunt del domini lingüístic.

Així mateix, s'ha demanat al Consell valencià i al Govern català arrivar a un acord de reciprocitat que permeta que tots els canals públics valencians i catalans siguen rebuts en el cojunt d'ambós autonomies.