dimecres, 2 de febrer del 2011

Alfondeguilla inaugura les obres del Pla Confiança com "la nova projecció cap al futur"



Alfondeguilla ha viscut hui una jornada històrica amb la inauguració de dos actuacions d'especial importància, les dos incloses en el Pla Confiança de la Generalitat Valenciana. En este dia significatiu ha destacat la presència del conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, que junt amb l'alcalde, Salvador Ventura, ha conegut de primera mà les obres finançades amb càrreg al conegut com 'pla Camps', què han suposat una inversió de 179.680 euros.
Fins a Alfondeguilla s'han desplaçat polítics provincials i autonòmics com el vicepresident de la Diputació, Vicent Aparici, el diputat provincial, Rubén Ibáñez, els diputats autonòmics Ricardo Martínez, Herminia Palomar i Mayra Barriera, així com el coordinador d'Economia del PP a les Corts, Ricardo Costa, alcaldes i regidors dels municipis veïns.
Ventura s'ha referit al monument de la plaça Diputació, amb una reproducció a escala de l'emblemàtic Pont de l'Aigua, com "la nova projecció cap al futur del nostre poble". L'aposta de l'ajuntament per este aqüeducte d'orige romà hui en dia en ús es deu, com s'ha referit l'alcalde, a la idea de que "siguen els arrels de la nostra història més antiga les que ens facen sentir orgullosos, per a que en el present ens identifiquen i es convertisquen en els símbols de creixement cap al futur".
Així mateix, Blasco ha visitat l'accés al Castellet, la part més alta i antiga del municipi, que amb la inversió del Consell ha vist cumplida una reivindicació històrica que aportarà qualitat de vida als veïns ja que podran accedir-hi amb vehicle. Ventura ha destacat la intenció del govern municipal de fer la zona més atractiva "per a que la gent es quede a viure i no continue l'abandonament progressiu que en l'actualitat s'està produïnt".