Jonathan 2
Iván
Paco
Hassan

L'Alfondeguilla CF goleja al Ciutat de Burriana B per 5 a 3 en el partit jugat el diumenge 8 de febrer en els camps de La Moleta. Els locals aconseguiren avançar-se en el marcador però un error en la defensa de l'Alfondeguilla CF va provocar que el Burriana fera el gol de l'empat. Minuts més tart, un altre error de l'Alfondeguilla va posar per davant al Ciutat de Burriana, amb un gol en pròpia porta. Amb el resultat de 2 a 2, els equips van arribar al descans.

Ja en la segona part, l'Alfondeguilla CF va mostrar un bon joc, aconseguint els tres gols de la maneta que s'ha emportat l'equip local a casa, una maneta que suposa tres punts més per a la classificació de la segona regional.

Moltes gràcies per un partit emocionant en el que l'afició va vibrar i va gaudir d'un bon partit, a més d'haver celebrat els cinc gols que van pujar al marcador de l'Alfondeguilla CF.