dilluns, 6 d’octubre del 2008

L'Alfondeguilla CF guanya i no encaixa cap gol contra el Sagunt B

El diumenge 5 d'octubre, l'Alfondeguilla CF aconseguia una nova victòria i sumava tres punts més per a la classificació. Dos a zero va ser el resultat final contra el Sagunt B, que eixia derrotat dels camps municipals de La Moleta.

En la primera part, un penalti a favor dels locals no aconseguia pujar al marcador després que Jonnhy fallara en el tir a porta a baló parat. Així, amb el resultat de 0 a 0, els dos equips de la segona regional arribaven al descans.

Ja en la segona part, l'Alfondeguilla CF mostrava el seu millor joc i va aconseguir batre la porteria dels saguntins. Va ser Víctor l'encarregat de marcar el primer gol. Una segona part d'infart, on el Sagunt B va tindre moltes oportunitats de gol.

No obstant, esta vegada sí, Jonnhy marcava de penalti i sentenciava el partit a pocs minuts de pitar el final.

Una vegada més, l'afició de l'Alfondeguilla que va acudir al partit, més de seixanta persones, van aplaudir al seu equip i van festejar la segona victòria de la temporada.