dimecres, 15 d’octubre del 2008

Comencen les classes de gimnàstica


Dijous 16 d'octubre comencen les classes de gimnàstica a Alfondeguilla. Les classes tindran lloc al gimnàs municipal. Les modalitats proposades pels monitors són:
BATUKA: fusiona la gimnàstica amb el ball mitjançant coreografies fàcils, excitants, originals i molt divertides, aportat benestar.

PILATES: una visió totalment integral, basada en el desenvolupament del control conscient del moviment, la força i la postura, per a adquirir propòsits específics sobre el sistema muscular, articular i ossi.

BODY: fortaleix, tonifica, defineix la musculatura de tot el cos, determina una millora notable de la postura i estètica corporal.

STEP: basada en el principi de pujar i baixar un banc (step), al ritme de la música, millora la resistència cardiorespiratòria i la tonificació, principalment de la part inferior del cos.

Les modalitats dels exercicis estan subjectes als canvis que vullguen fer els alumnes.

El preu és de 38 euros si es paga mensualment, 35 euros si la quota és trimestral i 30 euros per a tota la temporada. Este mes d'octubre la quota és de 19 euros, al començar a mitat de mes.

La matrícula està oberta.