dimarts, 3 de març del 2009

Resum foto-escrit de la III Cursa Castro



Diumenge 22 de febrer. Cap a les 7 del matí Alfondeguilla comença a omplir-se de vehicles. La III Cursa de Muntanya Castro -puntuable per al Circuit Diputació Provincial de Curses per Muntanya- està a punt de començar. Més de 600 corredors s'aproximen a pels pitrals i quasi un centenar de persones d'organització començen a repartir-se les tasques perque tot ixca bé.

A les 8 del matí un cohet dóna l'eixida als participants que donen una volta al poble abans d'endinsar-se a la muntanya. A la cua, uns joves de València que després de l'acomiat de solter decideixen portar al nuvi a la cursa d'Alfondeguilla. Amb samarretes que portaven escrit "este se casa" i un megàfon van anar cridant l'atenció de la gent que va decidir matinar per vore l'eixida de la cursa. El nuvi amb ulleres de sol i vestit de Star Wars tancava la cursa.

Mentre els corredors recorrien paratges de gran bellesa del terme municipal d'Alfondeguilla, la plaça Diputació anava acollint a més i més gent, que aplaudien als corredors que amb molta voluntat havien aconseguit finalitzar la cursa.

Ací podeu vore les fotos d'allò que va donar de si la cursa, vist des de la plaça Diputació i el carrer l'Arquet. Algunes són molt bones.

Si algú vol deixar un comentari ho pot fer enviant un email a rosaperiodista@gmail.com