dilluns, 15 de novembre del 2010

L'instrumentista local Enrique Llobet reb un premi a la seua trajectòria


L'instrumentista d'Alfondeguilla, Enrique Llobet Badia, va ser el protagonista de l'acte musical d'Alfondeguilla. Coincidint amb la XXII Setmana Cultural, l'ajuntament li va fer un reconeixement per la seua trajectòria musical. Tot i la joventut del músic, la seua experiència en el món de la música és ja molt digna. L'alcalde, Salvador Ventura, va ser l'encarregat de lliurar-li una placa commemorativa i un detall.
Enrique Llobet Badia va oferir, en acabar l'acte protocolari, un xicotet recital.
Abans, la Banda Municipal d'Alfondeguilla va oferir un concert a l'interior de l'església Sant Bartomeu d'Alfondeguilla.
Els dos actes van ser seguits per un nombrós públic.

CURRICULUM.- Estudia en els conservatoris “Mossèn Francesc Penyarroja” de La Vall d’ Uixó i “Salvador Seguí” de Castelló, amb els professors J. A. Rebollar i V. Navarro, obtenint Premi Fi de Carrera. Als 12 anys ingressa en la banda de música del CIAC de La Vall d’Uixó. En els primers anys realitza classes de perfeccionament amb M. Igualada, i a continuació i fins a l’actualitat amb el professor Eduardo Bravo. En 2005 accedeix a la “World Orchestra” o Jove Orquestra Mundial romanent 3 anys en la mateixa i realitzant gires per diferents països com China, Holanda, Alemanya, Xipre, Austria... i realitzant concerts en les millors sales del mon com el “Filharmonie” de Berlín o el “Koncerthaus” de Viena. En 2008, accedeix a la “JONDE” o Jove Orquestra Nacional d’ Espanya, en la qual roman 2 anys i realitza concerts en les millors sales d’Espanya. Ha col·laborat amb la Banda Municipal de Castelló, Orquestra Simfònica de Barcelona, Orquestra Simfònica de Navarra, Orquestra de la Comunitat de Madrid, en la que actualment està en borsa, i la Jove Orquestra de Viena. En 2007, va guanyar el Premi “Ciutat de Llíria” en l’especialitat de vent-metall. Ha realitzat classes de perfeccionament amb Raúl Díaz, Miguel Torres, Vicente Zarzo, Stefan Jezierski i 3 cursos amb Stefan Dohr, solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín, un curs en Berlín on realitza un concert com a solista amb una Orquestra de Berlín, un en Llíria i un en Bückeburg. En l’any 2009 guanya el Premi Eutherpe a la trajectòria acadèmica, pel seu brillant expedient acadèmic. Actualment, està realitzant un Master en Música a la universitat Politècnica de València, realitza classes de perfeccionament amb María Rubio, solista de l’Orquestra de València, i està en borsa a l’Orquestra de la Comunitat de Madrid, a la Banda Municipal de Castelló i a l’Orquestra d’Extremadura.