dissabte, 6 de novembre del 2010

Alfondeguilla inicia la setmana cultural prèvia a les festes patronals

A partir del dilluns 8 de novembre, Alfondeguilla acollirà la XXII Setmana Cultural que com cada any se celebra els dies anteriors a les festes patronals. Així, des de la regidoria de Cultura, han elaborat un programa destinat a tots els públics que es desenvoluparà entre l'edifici multifuncional i l'església parroquial de Sant Bartomeu.
Així, el dilluns està prevista la xerrada a càrrec del periodista local Eloi Martínez que tractarà sobre 'La importància dels mitjans de comunicació en la societat actual'. El dimarts estarà destinat als nens. Així després de la xocolatada, organitzada per l'Associació d'Ames de Casa L'Arquet es projectarà una pel·lícula infantil.
Per a dimecres està prevista una xerrada sobre els nens i l'art i el dijous, a l'església parroquial, tindrà lloc una audició musical a càrrec d'Inma Martínez, Marta Cueco i Ana Pitarch.
El divendres a la tarda es realitzarà un contacontes en el CEIP Castro i una obra teatral a càrrec del grup de teatre independent Capvespre, a la nit en el multifuncional. El dissabte està prevista la inauguració d'una exposició pictòrica a càrrec de Pedro Robles Fuentes a la Casa de la Cultura i després de la missa tindrà lloc una audició musical a càrrec de la banda local. En finalitzar, l'ajuntament lliurarà el premi a la trajectòria acadèmica i professional a l'instrumentista d'Alfondeguilla, Enrique Llobet Badía. La jornada finalitzarà amb un sopar i ball a càrrec de la Comissió de Festes 15 d'agost.
Domingo i dilluns, Alfondeguilla viurà les festes patronals. Així, el diumenge, festivitat de Sant Francesc Xavier, la localitat comptarà amb la tradicional fira. Al migdia tindrà lloc la missa i a la tarda la solemne processó. El dilluns, festivitat de Sant Bartomeu, patró d'Alfondeguilla, hi haurà missa i processó. Així mateix, tindrà lloc el “dinar dels borratxos” en el saló de la cooperativa.