dijous, 24 de juny del 2010

El Pont de l'Aigua serà l'emblema d'Alfondeguilla


A proposta de l'equip de govern, el ple d'Alfondeguilla ha aprovat este matí per unanimitat sol·licitar a Heràldica que el municipi dispose de bandera, segons ha explicat l'alcalde, Salvador Ventura. "Després de diverses sessions debatent esta qüestió per fi hem arribat a un acord positiu", apunta Ventura, qui ha assenyalat que la bandera que proposaran a Heràldica compte amb es Castell de Castro, el Pont de l'Aigua i el fons verd per ser municipi d'Espadà.

Precisament, l'equip de govern ha apostat pel pont de l'Aigua com a motiu principal de la font que a càrrec del Pla Confiança s'està construint en la plaça Diputació. A escala, este monument d'origen romà, es construirà amb pedra natural. L'alcalde ha assenyalat que "volem que el Pont de l'Aigua siga l'emblema d'Alfondeguilla donada la seua història i el seu bon estat de conservació".

Esta obra ascendeix a un total de 100.000 euros i consta tant de l'empedrat de les places d'aparcament de la plaça com de la font. Així mateix, Ventura ha assenyalat la intenció de l'ajuntament de sanear i netejar el Pont de l'Aigua, situat prop del nucli urbà.