dissabte, 29 de maig del 2010

Recatalá guanya la Volta al Terme 2010

El corredor de La Vilavella Ramón Recatalá ha guanyat a Alfondeguilla la Volta al Terme, que aquest any va celebrar el seu XXIX edició. Amb un temps de 3:27:47, Recatalá creuava la meta situada en la plaça de l'Ajuntament davant la mirada de nombrosos curiosos que s'amuntegaven en la meta per a veure l'entrada del guanyador de 2010 d'aquesta prova organitzada per Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla. Cal assenyalar que Recatalá va aconseguir rebaixar el temps de la prova respecte a l'edició anterior, quan la Volta va acollir el Campionat d'Espanya de Carreres de Muntanya, quan va creuar la meta en 3:33:52.

Minuts després creuava la meta el corredor local i membre de Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla, Abelardo Valls, amb un temps de 3:43:08, rebaixant en gairebé mitja hora el seu propi rècord. El tercer classificat ha sigut Santiago García que creuava la línia de meta a Alfondeguilla amb un temps de 3:48:49 .

En dones, la guanyado
ra de la prova d'Alfondeguilla ha sigut Mª Ángeles Aguilar amb un temps de 4:47:59. En segona posició obstaculitza Olaia Mota amb 5:07:01 i el tercer lloc va ser per a Mª Pilar Agullo amb un temps de 5:09:50 .

A les sis del matí, un total de 316 corredors van pre
ndre l'eixida a Alfondeguilla recorrent un total de 34,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.470 metres.

Un any més cal destacar la participació de Juan Bon 'Caravina', que als seus setanta-un anys ha aconse
guit completar una de les proves més dures del panorama nacional. 'Caravina' ha creuat la línia de meta en menys de quatre hores.

El vicepresident de la Diputació, Vicent Aparici, la diputada provincial, Esther Pallardó, el diputat autonòmic, Ricardo Martínez, i l'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, junt amb l'alcalde la localitat, Salvador Ventura, han estat presents durant el matí en Alfondeguilla.