dilluns, 1 de març del 2010

Alfondeguilla inaugura el nou ajuntament


Alfondeguilla ha inaugurat hui el nou ajuntament amb un pressupost d'execució de 181.000 euros costejats en la seua totalitat per la Diputació de Castelló. Les obres de remodelació van començar el passat mes d'agost.

+FOTOS

Fins la localitat s'ha arrimat el president de la Diputació, Carlos Fabra, el senador, Alfonso Ferrada, Marisol Linares, així com alcaldes i regidors d'altres municipis de la Plana Baixa.

Després de la benedicció a càrreg de Mn. Ignasi del Villar, l'alcade d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, acompanyat pel president provincial han inaugurat l'ajuntament que ha sigut visitat per tots els veïns. Al saló de plens, la comitiva ha pogut observar amb diverses imatges com es trobava l'ajuntament i la urgent necessitat de remodelar-lo.

Ventura ha apuntat que el nou ajuntament donarà un millor servei als veïns d'Alfondeguilla. Cal destacar el saló de plens abuhardillat que com ha destacat Ventura és "la joia de la corona" d'este modern ajuntament.

Per la seua banda, Fabra ha destacat la satisfacció d'haver contribuit a la remodelació del consistori local i ha apuntat que la millor imatge d'un poble és el seu ajuntament.

Així mateix, aprofitant la visita del president de la Diputació, Alfondeguilla ha inaugurat l'arxiu municipal situat a la primera planta del Local Multifuncional.