dimecres, 12 de novembre del 2008

Alfondeguilla acomiada les seues festes patronals


Amb una gran quantitat d'actes, Alfondeguilla donava començament a la seua X Setmana Cultural, marcada per l'alta participació en totes les xarrades o tallers organitzats per les diferents associacions del municipi.

Alfndeguilla ha comptat amb diferents actes com una xarrada sobre el tall del pernil o sobre l'oli d'oliva, una excursió a la muntanya per als més menuts, una conferència sobre espeleologia o les exposicions de manualitats i espeleologia. Així mateix, els jubilats van recordar com es feien els útils amb espart, que s'usaven antigament. Del 8 al 10 de novembre,

Alfondeguilla va viure les seues festes patronals amb sopar i ball en el saló de la cooperativa així com amb els diferents actes religiosos com missa i processó en honor a Sant Francesc Xavier i Sant Bertomeu.

La fira del diumenge va acollir a una elevada quantitat de visitants. Però sens dubte, la festa més multitudinària va ser el tradicional menjar "dels borratxos" del dilluns, festa del patró, Sant Bertomeu. Más de 500 persones van participar en aquest menjar. Al matí, com a novetat, els xiquets van gaudir d'un parc infantil.

Més fotos ací.