dilluns, 22 de setembre del 2008

L'Alfondeguilla CF guanya el seu primer partit


La lliga no podia començar millor per a l'Alfondeguilla Club de Futbol. En el seu primer partit de la temporada, l'Alfondeguilla CF ha guanyat per dos gols a un a La Llosa. Els xavals entrenats per Vicent Fonfria "Villalba" han mantingut el seu joc durant tot el partit aconseguint remontar un gol en contra marcat en la primera part per l'equip visitant. La pluja va voler fer-se la protagonista del partit, però no va poder bolcar un bon resultat per a l'equip local.
Un penalti realitzat sobre Jonathan moments abans d'acabar la primera part va servir per a que l'Alfondeguilla CF començara el temps de descans amb un empat.
Ja en els segons quaranta-cinc minuts, els dos equips van crear oportunitats de gol, sent superiors les de l'Alfondeguilla CF. La pressió per part de l'equip local va anar en augment amb el pas del temps, fins que va arribar el gol de la victòria. Marc va batre el porter de La Llosa a pocs minuts per a que l'àrbrit pitara el final del partit.
Els camps municipals de La Moleta, a la Vall d'Uixó, van rebre nombrosos aficionats de l'Alfondeguilla CF què han iniciat en molta il·lusió esta nova aventura d'este municipi de la Plana Baixa al món del futbol. Recordar que feia 30 anys que Alfondeguilla no comptava amb equip de futbol.

5 comentaris:

Castro ha dit...

Pues be, el partit impresionant, jo opine que serem la revelació del any, i el que ve, a primera!!!

Rosa Piquer ha dit...

Amunt

Anònim ha dit...

Sort als jugadors del nou equip de Alfondeguilla.

Anònim ha dit...

Sort al nou equip de futbol Alfondeguilla que fara historia.

Anònim ha dit...

SoM ElS MiLlOrS Y PrOu!!!!!!!