dilluns, 29 de setembre del 2008

La TDT arribarà en octubre a Alfondeguilla

Prop d'un centenar de persones han assistit a la reunió que l'ajuntament d'Alfondeguilla ha realitzat per informar al poble sobre la situació del repetidor de televisió i la pròxima incorporació de la Televisió Digital Terrestre (TDT). L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que esta setmana els tècnics començaran els treballs per que la TDT siga una realitat en pocs dies. El regidor Miguel Piquer ha afirmat que la senyal TDT podria arribar a Alfondeguilla en els pròxims 10 dies.
Així mateix, Ventura s'ha disculpat per les errades tècniques del repetidor de televisió dels últims anys, què per a solventar-lo els havien pressupostat vora 20.000 euros. Per això, s'han posat a treballar amb la TDT amb la intenció de que la Diputació de Castelló costeje esta instal·lació.
Els veïns d'Alfondeguilla, que visquen en cases unifamiliars, hauran de comprar-se un decodificador per televisió per rebre la senyal de TDT, sempre i quan la seua televisió no tinga integrat este servei. No obstant, en les comunitats de veïns és possible que s'hagen d'instal·lar un mòdul a l'antena comunitària, segons el regidor Miguel Piquer.
Amb la TDT es podran veure més canals que els actuals i amb major qualitat donat que la senyal serà digital i es rebrà per satèl·lit. Així mateix, es podran escoltar algunes emissores de ràdio.
No obstant, des de l'ajuntament han demanat als veïns que esperen a que se'ls comunique quan ja estiga tot instal·lat per a comprar-se el decodificador, que pot costar al voltant dels 30 euros.

Podeu ampliar la información punxant ací.