divendres, 23 de juliol del 2010

El director general de Cohesió Territorial visita les obres de la font de la plaça Diputació


Este matí, el director general de Cohesió Territorial, depenent de la conselleria de Solidaritat i Ciutadania, Vicent Saurí, ha visitat les obres de la font de la plaça Diputació que l'ajuntament d'Alfondeguilla està realitzant en càrreg al Pla Confiança del Consell de la Generalitat Valenciana.
Junt a estes obres s'està portant a terme la segona fase de l'accés al Castellet, unes obres que segons Saurí, han estat demandades per la població. Les dos obres suposen una inversió de la Generalitat de 179.000 euros.
Així, després de la reurbanització de la plaça Diputació s'estan realitzant les obres de la font del Pont de l'Aigua, un monument del municipi d'origen romà, d'origen àrab. Així amb pedres naturals i totalment a escala, la plaça Diputació lluirà en el centre un dels monuments de la localitat millor conservats.
En quant a l'accés al Castellet, l'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha indicat que en setembre començarà ja l'asfalat. L'ajuntament està barallant si posar iluminació o barandilles per evitar riscos front a l'important talud que s'ha quedat amb les obres de l'accés a la part més antiga del municipi que fins fa poc no tenia accés en vehicles.
El pròxim mes de setembre estarà llesta la pedra natural que s'utilitzarà per fer el pont de l'aigua a escala, segons Ventura.