dilluns, 19 d’abril del 2010

Alfondeguilla es prepara per a la XXIX Volta al Terme

'Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla' ultimen els seus treballs per a l'edició número vint-i-nou de la prova de muntanya que tindrà lloc dissabte que ve 29 de maig. El local multifuncional d'Alfondeguilla va acollir el passat 16 d'abril la presentació de la Volta al Terme que va contar amb la presència del campió d'Espanya i posseïdor del rècord de la prova, Raúl García Castán, el diputat d'Esports, Luis Martínez, i l'alcalde de la localitat, Salvador Ventura.

La prova d'Alfondeguilla s'ha convertit en tot un clàssic per als corredors, que afronten la Volta al Terme amb molta il·lusió encara que sabedors de la dificultat de la mateixa. El recorregut consta de 34,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.470 metres.

Els corredors podran fer ús del nou aparcament situat en la Palanca en el qual caben més de cent vehicles. Cal assenyalar que aquest espai es va usar per primera vegada durant la carrera del Circuit Diputació, descongestionant de forma important l'aparcament dintre del nucli urbà d'Alfondeguilla. Más informació sobre la carrera en www.voltaalterme.es