dimecres, 8 de setembre del 2010

Netegen el riu fins al Pont de l'Aigua

Quinze persones d'Alfondeguilla estan treballant a través del Pamer, subvencionats per la Generalitat Valenciana, en la neteja del riu Belcaire des de la zona de la Palanca fins al Pont de l'Aigua. En concret són dotze peons i tres capataços que han iniciat els seus treballs el primer dia de setembre i que han estat contractats per un mes.
Així doncs, segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Salvador Ventura, els treballs consistiran també en la neteja de la senda que uneix la Palanca i el Pont de l'Aigua, un aqüeducte d'origen romà encara en funcionament.
Amb estos treballs es possibilitarà que els veïns d'Alfondeguilla puguen accedir per la senda en bones condicions fins a este monument històric, que l'equip de govern de la localitat pretén convertir en l'emblema d'Alfondeguilla. Així, es construirà un pont a escala amb pedra natural que s'instal·larà en el centre de la font de la plaça Diputació. Així mateix, segons s'ha proposat a Heràldica, que el Pont de l'Aigua siga el símbol de la bandera.
Així mateix, amb esta contractació de persones a Alfondeguilla s'estan realitzant treballs d'embelliment pel casc urbà.

1 comentari:

David ha dit...

per fí podré anar a l´horta sense punxame en els ambrasers!!!.