dilluns, 12 de juliol del 2010

Alfondeguilla festeja el triomf d'Espanya al Mundial de Sudàfrica


Alfondeguilla, a l'igual que tots els pobles d'Espanya, ha viscut amb intensitat la participació de la Selecció en el Mundial de Sudàfrica 2010. I com no podia ser d'una altra manera la final, tant esperada i desitjada, va juntar a desenes de persones al Xiringuito de Ximo, altres a les seues cases, però tots amb una única intenció: animar a la "roja".

+fotos

El partit va començar molt bé, toc de baló, bons passes, moltes oportunitats de gol. L'ambient s'anava caldejant, però els holandesos no van parar d'interrompre el joc. Recorde les entrades a Iniesta i la patada al pit de Xabi Alonso. Lamentable. Però el bon joc i el saber fer dels nostres futbolistes van ser superiors.

Acabats els 90 minuts d'infart, la final s'allargava fins la pròrroga. De nou oportunitats destacades per al conjunt de Vicente Del Bosque. Alfondeguilla esclatava, arribant al moment més culminant. Minut 115 del partit, Iniesta, Don Iniesta aconseguia un gol espectacular que val una copa del món.

Gol, campions, "yo soy español", a por ellos... van ser els crits que més es van sentir. Després tots junts, contents, molt contents vam vore com el capità, Iker Casillas, alçava amb més alegria si cap la copa de campions del món. Una bogeria absoluta.

A continuació, i com va prometre l'ajuntament, es va obrir la piscina municipal. Joves i no tant joves van poder gaudir d'una nit que quedarà en la nostra història i en les nostres retines. Per fi, després de huit dècades Espanya aconseguia ahir aconseguir l'únic títol que li faltava, i tot això després de que en 2008 aconseguiren el campionat europeu, l'Eurocopa.

Visca Espanya i enhorabona a tots!! Perque ha sigut un somni de tots i entre tots ho hem fet realitat!!