dimecres, 22 de setembre del 2010

Equip Extrem està present en el Premi GP d'Aragó


La Penya Equip Extrem Fondeguilla va estar present durant el cap de setmana del 18 i 19 de setembre a Alcanyís per a gaudir del Gran Premi d'Aragó. Així la representació de la Penya Equip Extrem va recórrer, amb les seues motos, els 196 kilòmetres que separen Alfondeguilla d'Alcanyís per a participar en este event esportiu.

diumenge, 19 de setembre del 2010

Empat de l'Alfondeguilla CF


L'Alfondeguilla CF ha empatat el seu primer partit contra el Ritcud. Els locals es van avançar al marcador però a punt d'anar al descans, els castellonencs van empatar. Ja en la segona part, l'àrbrit anulava un gol a l'Alfondeguilla CF en un més que dutbtós fora de joc.

ALFONDEGUILLA CF 1 - RITCUD 1

El següent partit serà el diumenge 26 contra el CF At. Burriana-Salesians en el camp municipal Llombai de Burriana. L'horari del partit, segons consta en la pàgina de la federació, és a les 17.30 hores.

divendres, 17 de setembre del 2010

L'Alfondeguilla CF inicia este diumenge la temporada


El pròxim diumenge 19 començarà la lliga per a l'Alfondeguilla CF. En el seu primer partit de la tercera temporada contra el Ritcud en els camps municipals de La Moleta de la Vall d'Uixó. El partit segons l'horari de la Federació Valenciana de Futbol és a les 16 hores. MOLTA SORT PER A L'ALFONDEGUILLA CF EN L'ESTRENA DE LA NOVA TEMPORADA.

divendres, 10 de setembre del 2010

L'Alfondeguilla CF presenta al seu equip


L'Alfondeguilla CF ja ha començat els seus entrenaments de cara a preparar els partits de la temporada 2010-2011 que començarà, per a l'equip local, el diumenge 19 de setembre. El primer partit serà als camps municipals de La Moleta contra el CD Ritcud.

Cares conegudes i altres de renovades formen un planter que tornarà a portar fins a Alfondeguilla la il·lusió. Esta serà la tercera temporada que l'Alfondeguilla està en la segona regional després d'anys sense que la localitat tinguera equip de futbol.

dimecres, 8 de setembre del 2010

Netegen el riu fins al Pont de l'Aigua

Quinze persones d'Alfondeguilla estan treballant a través del Pamer, subvencionats per la Generalitat Valenciana, en la neteja del riu Belcaire des de la zona de la Palanca fins al Pont de l'Aigua. En concret són dotze peons i tres capataços que han iniciat els seus treballs el primer dia de setembre i que han estat contractats per un mes.
Així doncs, segons ha explicat l'alcalde de la localitat, Salvador Ventura, els treballs consistiran també en la neteja de la senda que uneix la Palanca i el Pont de l'Aigua, un aqüeducte d'origen romà encara en funcionament.
Amb estos treballs es possibilitarà que els veïns d'Alfondeguilla puguen accedir per la senda en bones condicions fins a este monument històric, que l'equip de govern de la localitat pretén convertir en l'emblema d'Alfondeguilla. Així, es construirà un pont a escala amb pedra natural que s'instal·larà en el centre de la font de la plaça Diputació. Així mateix, segons s'ha proposat a Heràldica, que el Pont de l'Aigua siga el símbol de la bandera.
Així mateix, amb esta contractació de persones a Alfondeguilla s'estan realitzant treballs d'embelliment pel casc urbà.