diumenge, 27 de desembre del 2009

Betlem de l'església d'Alfondeguilla


Com tots els anys ja es pot gaudir del meravellós betlem de l'església de Sant Bartomeu d'Alfondeguilla.
Les podeu vore punxant ACI.
Bon Nadal a tots!!

dimecres, 23 de desembre del 2009

Tendresa en el Betlem de l'església


Com cada any, els xiquets de la parròquia de Sant Bartomeu d'Alfondeguilla van interpretar el naixement de Jesús. L'església parroquial es va omplir fins els topes per a veure la representació feta amb molta dolçor i tendresa per part dels més menuts.

Cal destacar el treball incansable que han realitzat les catequistes perquè el Betlém pogués portar-se a terme. Al costat d'elles moltes persones de la parròquia que van ajudar en el muntatge de l'escenari.

Per la nit, la parròquia va donar la benvinguda al Nadal amb un sopar en els salons parroquials.

dijous, 17 de desembre del 2009

Betlem de la família Villalba-Gómez


Ací podeu vore més fotos que m'ha passat Rebeca.
FOTOS

dissabte, 12 de desembre del 2009

Alfondeguilla canalitzarà en 2010 l'aigua des del naixement fins al dipòsit municipal


La conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge ha emès informe favorable per a canalitzar l'aigua des del naixement de l'aigua d'Alfondeguilla fins al dipòsit municipal. Així va informar l'alcalde de la localitat, Salvador Ventura, en el ple municipal del dimecres 9 de desembre. Ventura ha assegurat que espera que les obres de canalització siguen una realitat en l'any 2010.
L'actuació consistirà en canalitzar l'aigua mitjançant més de cinc quilòmetres de canonada. Per a l'alcalde d'Alfondeguilla es tracta "d'una obra de vital importància per a la localitat perquè esta aigua no té cap cost per a les arques municipals al tractar-se d'un aigua que baixa de forma caballera". Una vegada finalitzen estes obres, mitjançant la canalització es recolliran diàriament al voltant de 80.000 litres que aniran a parar al dipòsit municipal. D'esta manera, segons Ventura, "es pal·liaran bastant els problemes d'aigua en el municipi".
Esta inversió ascendeix a 338.701,38 euros que seran finançats en un 90% per l'administració autonòmica. El percentatge restant que haurà d'aportar l'ajuntament es destinarà a la rehabilitació del Pont de l'Aigua. Es tracta d'un aqüeducte romà que va ser reconstruït, posteriorment, pels àrabs que creua el barranc del ric Belcaire. Sis arcs subjecten el canal encara en ús. Amb l'actuació en aquest monument històric, de gairebé 33.000 euros, s'impermeabilitzaria l'aqüeducte "perquè actualment es filtra aigua", segons Ventura, per a qui "és el moment de fer una mica pel patrimoni històric d'Alfondeguilla". Cap destacar que esta actuació va ser aprovada per unanimitat en el ple municipal.

dimarts, 8 de desembre del 2009

MOSTRA DE BETLEMS


Com no podia ser de cap manera, comence amb el naixement de ma casa amb la intenció de que em faciliteu fotografies dels vostres betlems o naixements per posar-los al blog. Els podeu enviar a:

rosapiquer@periodistas.com

Moltes gràcies

dimecres, 2 de desembre del 2009

Les campanes: sentiment d'un poble. Ja pots vore el video en youtube

Des de hui es troba penjat a la web el video "Les campanes: sentiment d'un poble", realitzat per Rosa Piquer per a l'exposició que va acollir els salons de la Casa Abadia d'Alfondeguilla amb motiu de les festes patronals en honor a Sant Bertomeu i Sant Francesc Xavier.
Podeu vore'l punxant el següent enllaç VIDEO

Ja em direu si vos agrada

Rosa