dissabte, 31 d’octubre del 2009

Diumenge 1 de novembre: Alfondeguilla CF - Sporting de Castelló

El pròxim diumenge 1 de novembre, l'Alfondeguilla s'enfrontarà al Sporting de Castelló a les 16,30 als camps de la Moleta.
AMUNT ALFONDEGUILLA CF!!

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Alfondeguilla puja al Castell de Castro


Prop de dos-centes persones han participat este cap de setmana en la X Marxa Popular IV Pujada al Castell de Castro, organitzada pel Club de Muntanya Castro d'Alfondeguilla.
L'eixida va ser a les 8 del matí des de la plaça de la Diputació. Els corredors han realitzat quasi 11 kilómetres i han recorregut un dels punts més bonics del Parc Natural de la Serra d'Espadà. El club Castro va entregar un obsequi a cada participant.

Atlético Vila CF 2 - Alfondeguilla CF 0

L'Alfondeguilla CF ha tornat a casa amb el resultat de 2 a 0 en el camp de l'Atlético Vila CF. Els nostres no van trobar sort en el gol en els camps de la Ciutat Esportiva del Villarreal.

diumenge, 25 d’octubre del 2009

Adjudiquen les obres del bar de la piscina

L'ajuntament d'Alfondeguilla ha adjudicat a l'empresa Contratas Hidráulicas, amb seu a la Vall d'Uixó, les obres d'acondicionament del bar i cafeteria què s'ubicarà a les piscines municipals.

L'import de l'actuació ascendix a 52.731 euros i els treballs pretenen dotar d'un espai d'oci adequat a estes dependències.

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Atlético Vila CF - Alfondeguilla CF: diumenge 25 d'octubre


El diumenge 25 d'octubre, l'Alfondeguilla CF es desplaçarà a la Ciutat Esportiva del Villarreal per a enfrontar-se a l'Atlético Vila CF.
El partit serà a les 12 del migdia.
Molta sort i amunt Alfondeguilla CF.

Fins al moment, amb 9 punts, l'equip local ocupa la cinquena posició en la classificació del grup 3 de la segona regional.

Classes de gimnàstica a Alfondeguilla

Des de mitjans del mes d'octubre, el poliesportiu municipal acull classes de gimnàstica de 20 a 21 hores els dilluns, dimecres i dijous.
Les classes són:
- dilluns body
- dimecres batuka
- dijous step

Preu: 33 euros al mes

dilluns, 19 d’octubre del 2009

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE, SOPAR DE FIRES A LA COOPERATIVA


No pot faltar ningú... Vos passe el cartell per a que conegau el menú que hem preparat. Estaria bé que passareu la veu a tots els amics i coneguts. Gràcies a tots!!

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Alfondeguilla CF 1 - Betxí 0


La victòria es va fer esperar i no va ser fins ben avançada la segona part quan l'Alfondeguilla CF aconseguia trencar l'empat a zero i marcar el gol que li donaria la victòria i els tres punts per a la classificació del tercer grup de la 2ª regional.
Johnny va ser l'encarregat de fer el gol de la victòria de l'Alfondeguilla, que una vegada més va desplaçar fins els camps de La Moleta a desenes d'aficionats locals que van aplaudir de valent la nova victòria de l'equip.

Amics de la Volta al Terme, en el campionat d'Espanya de carreres per muntanya


Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla ha participat en el campionat d'Espanya per clubs de carreres per muntanya que ha tingut lloc a Serra el passat 17 d'octubre.

Els membres del club que han participat són Abelardo Valls, Roberto Juan Herrera, Moisés Gomar, Alberto Garcés, Francisco Javier Font, Luis Martínez, Joaquim Tomás, Juan Font, Rafael Villalba i Joaquín Font.

L'equip d'Alfondeguilla ha aconseguit una merescuda 23 posició de més de trenta clubs inscrits. Cal destacar la 29ª posició aconseguida pel corredor Abelardo Valls, que va aconseguir creuar la meta amb un temps de 2h 31minuts.

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla participa en el campionat d'Espanya per clubs


El pròxim dissabte 17 d'octubre, Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla participaran en el Campionat d'Espanya per clubs de curses per muntanya, organitzat per la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME), que tindrà lloc a Serra. Es tracta de la prova K25 Trail de la Calderona.

En este campionat, què és la primera vegada que se celebra, només pot participar gent federada i puntuaran els quatre millors corredors de cada club, que pot participar amb un màxim de deu components.

Els membres del club que participaran en la cursa són Abelardo Valls Valls, Roberto Juan Herrera Rodríguez, Moisés Gomar Carreras, Alberto Garcés Andrés, Francisco Javier Font Bon, Luis Martínez Andrés, Joaquim Tomás Casado, Juan Font Beltrán, Rafael Villalba Gómez i Joaquín Font Beltrán.

En total participaran 400 corredors de 40 clubs de dotze federacions autonòmiques diferents.

El corredor segovià, actual campió d'Europa, que ostenta el rècord de la Volta al Terme d'Alfondeguilla, Raúl García Castán, és un dels favorits per a alçar-se amb el títol de campió d'Espanya.

Més informació http://cxm.k25.net/

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Canaris Benet sedueix Altura


El vilaveller Juan Benito, de Canaris Benet, ha aconseguit diversos premis en el XVI Concurs-Exposició de Canaricultura d'Altura. Canaris Benet s'ha emportat a casa un primer premi amb la modalitat bronce mosaico, un segon premi i set tercers premis.

FOTOS

+Info comarcanoticias.com

dimecres, 7 d’octubre del 2009

L'Alfondeguilla CF es fa la foto de família


Ací teniu la foto de família que s'ha fet l'Alfondeguilla CF per als cartells de la temporada 2009-2010.
Amb sis punts, l'Alfondeguilla CF ocupa -fins ara- el lloc número 6 de la classificació del tercer grup de la segona regional.

dimarts, 6 d’octubre del 2009

El Club de Muntanya Castro prepara la IV Pujada al Castell


El Club de Muntanya Castro d'Alfondeguilla ha organitzat per al pròxim diumenge 25 d'octubre, la X Marxa Popular -IV Pujada al Castell de Castro. A les 8 del matí serà l'eixida des de la plaça de la Diputació i es recorreran -entre anar i tornar- 10,90 kilòmetres en un temps màxim de 5 hores.
La inscripció val 8 euros i haurà de fer-se abans del 22 d'octubre. El Club de Muntanya Castro portarà l'esmorzar per a cada participant. La beguda correrà a càrreg de cada persona.
Com sempre, el club d'Alfondeguilla organitza una marxa popular coincidint amb el canvi d'hora. El 25 d'octubre a les 3 seran les 2.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Alfondeguilla CF 4 - Castell d'Uixó 1


Segon partit a casa i segona victòria de l'Alfondeguilla CF. Esta vegada el resultat ha sigut més contundent, aconseguint que el marcador finalitzara amb un 4 a 1. Els aficionats que com cada setmana seguixen l'equip local van guadir d'una bona vesprada carregada de gols.

dijous, 1 d’octubre del 2009

Alfondeguilla CF - Castell d'Uixó CF: 4 d'octubre a les 17h


L'Alfondeguilla CF s'enfrontarà als camps de La Moleta (la Vall d'Uixó) al Castell d'Uixó CF el pròxim diumenge 4 d'octubre. El partit serà a les 17h.
AMUNT ALFONDEGUILLA CF!!!!