dissabte, 27 de juny del 2009

dimecres, 24 de juny del 2009

RIFA COMISSIÓ DE FESTES, DIMECRES 24 DE JUNY

El número premiat és el següent:

dissabte, 20 de juny del 2009

SORTEIG COMISSIÓ DIVENDRES 19 DE JUNY

PREMI: 100 euros

dijous, 18 de juny del 2009

SORTEIG COMISSIÓ

En el primer sorteig de la comisió de festes 15 d'agost, el número guanyador del dimecres 17 és:ara ja no hi hauran dubtes de 35.000 euros
els dimecres la comissió sorteja 50 euros i els divendres 100. SORT

dilluns, 15 de juny del 2009

Alfondeguilla celebra el Corpus Christi


El diumenge 14 de juny, els xiquets i les xiquetes d'Alfondeguilla que van prendre la comunió el mes passat van participar en la processó del Corpus Christi. A la mateixa, van acudir els xiquets i xiquetes que van prendre la comunió l'any passat què van ser els encarregats de llançar pètals de rosa a cadascuna de les taules que els veïns i veïnes de la localitat van preparar com cada any per a l'ocasió.
FOTOS

dissabte, 13 de juny del 2009

García Castán es proclama campió d'Espanya en la Volta d'Alfondeguilla

Raúl García Castán ha aconseguit, el dissabte 13 de juny, a Alfondeguilla revalidar el seu títol de campió d'Espanya de carreres de muntanya. Amb un temps de 3:24:27, el castellà-lleonès creuava la meta, quedant-se a només dos minuts de rebaixar el rècord de la prova, situat en 3:22:21, que ell mateix va establir en l'edició de 2008 quan ho va rebaixar en 42 minuts.

Els bascos Fernando Etxegarai i Jokin Lizeaga aconseguien el segon i el tercer lloc, amb un temps de 3:26:14 i 3:27:32, respectivament.

El primer valencià a creuar la línia de meta del campionat d'Espanya de carreres de muntanya, que va acollir Alfondeguilla coincidint amb la XXVIII Volta al Terme, va ser Ramón Recatalá, de La Vilavella, amb un temps de 3:33:52, quedant en el setè lloc de la classificació general.

En dones, la guanyadora de la prova d'Alfondeguilla i campiona d'Espanya va ser Oihana Kortazar, que va creuar la meta amb un temps de 4:15:11. Blanca María Serrano ho va fer en segon lloc amb 4:25:06. La tercera classificada, amb 4:32:43 va ser Nuria Domínguez Azpeleta.

A les sis del matí, un total de 283 corredors van prendre la sortida a Alfondeguilla, mitja hora més tard ho feien els vora dos-cents corredors de la popular Volta al Terme que aquest any celebrava la seva vint-i-vuit edició. En total van recórrer 34,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.470 metres.

El primer corredor local a creuar la línia de meta del campionat d'Espanya va ser Manuel Segarra amb 4:16:28. Amb una mica més de sis hores ho feia el corredor més veterà, Juan Bon 'el Caravina', que als seus setanta anys recién compliments va aconseguir, un any més, completar una de les proves més dures del panorama nacional.

Per federacions autonòmiques, el primer premi va ser per a Euskadi. Andalusia i Castella-Lleó van assolir el segon i tercer lloc, respectivament.

FOTOS

divendres, 12 de juny del 2009

La piscina municipal obrirà el dissabte 20 de juny

El pròxim dissabte 20 de juny, la piscina municipal d'Alfondeguilla obrirà les portes un estiu més. Durant tot el dia, de dilluns a diumenge, esta instal·lació esportiva estarà oberta per a tots els veïns i veïnes i també per als visitants que així ho desitgen.

Com tots els anys hi hauran cursos de natació, de la qual cosa s'informarà més endavant.

dijous, 11 de juny del 2009

La Volta prepara su reválida (Levante de CS 11/06/09)


Notícia apareguda al LEVANTE DE CASTELLÓ el dijous 11 de juny de 2009 sobre la XXVIII Volta al Terme que tindrà lloc el dissabte 13 de juny a Alfondeguilla

dimarts, 9 de juny del 2009

La campanya de la Diputació de recollida de piles usades arriba a Alfondeguilla

El vicepresident segon i diputat de Medi ambient, Vicent Aparici, ha presentat este matí una campanya provincial de recollida de piles usades. Un projecte mediambiental els beneficiaris del qual seran els ajuntaments de la província de Castelló de menys de 20.000 habitants com és el cas d'Alfondeguilla. En la mateixa campanya col·laboren més de 600 establiments de la província que disposen de contenidors per a la recollida selectiva de piles usades i que seran autoritzats com centre col·laborador.
L'objectiu de la presenta campanya és arribar a les 50 tones de pila botó i les 5 tones de pila convencional. Només en l'any 2008 s'han recollit 36 tones de piles botó i 3,7 tones de piles convencionals en les instal·lacions coordinades per la Diputació.
Per a fomentar la recollida selectiva de piles, la Diputació ha creat un premi de 2.000 euros per al municipi que més piles recicle. El premi, que s'iniciarà en 2009, contarà el nombre de quilograms de piles usades totals (botó i normals) recollides pels municipis, obtenint el premi aquell municipi que més quilograms reculla per habitant.
Per a identificar i donar a conèixer esta xarxa, la Diputació ha dissenyat un logotip que, en forma d'adhesiu interior cada establiment col·locarà en la seua porta perquè el ciutadà ho identifique com centre col·laborador.
A més, complementant esta campanya, s'ha dissenyat un díptic explicatiu que dóna a conèixer la problemàtica ambiental de les piles usades malament gestionades així com la xarxa de centres col·laboradors. Esta campanya es completa amb l'edició d'adhesius amb el mateix logotip. També la pàgina web de l'àrea de Medi ambient es donarà a conèixer la campanya així com els centres que formen la xarxa, que facilitarà la informació al ciutadà sobre on dipositar les piles usades.

diumenge, 7 de juny del 2009

Eleccions Europees 2009. Resultats a Alfondeguilla

FONT: Ministeri de l'Interior
Pots vore la informació a major tamany si punxes sobre la imatge

dissabte, 6 de juny del 2009

Posada de llarg de la 28 Volta al Terme d'Alfondeguilla

El multifuncional d'Alfondeguilla va acollir el divendres 5 de juny la presentació de la 28a Volta al Terme d'Alfondeguilla, que este any té l'honor d'acollir el campionat d'Espanya de carreres per muntanya individuals i per seleccions, el pròxim dissabte 13 de juny.

A la presentació van acudir nombrosos veïns d'Alfondeguilla, a més de representants de l'esport i la política com el diputat d'Esports, Luis Martínez, que va comentar el recolzament de la Diputació de Castelló a esta prova.

Ximo Marin, president d'Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla, organitzadors de la cursa, va destacar que per a este any s'han doblat el nombre de participants. Així doncs, a les sis del matí prendran l'eixida 320 corredors federats i mitja hora més tart ho faran els no federats, quasi tres-centes persones. Segons Marin, fins a Alfondeguilla s'arrimaran les primeres figures del món de les carreres. Així mateix i com l'ocasió es mereix s'han doblat el número de col·laboradors. En total seran més de 120 les persones repartides entre meta, eixida i el terme d'Alfondeguilla. "Estaran col·locats estratègicament perque els corredors no passen cap kilòmetre sense que no vegen a ningú", ha matisat Marin.

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, va agraïr a la Diputació i als col·laboradors la seua ajuda inestimable perque este xicotet municipi de la Plana Baixa puga comptar amb un campionat d'Espanya. Ha assegurat que este campionat "és un esforç de tot l'any".

Jordi Marimón, de la FEDME, ha reconegut que al principi Alfondeguilla tenia poques possibilitats d'acollir el campionat d'Espanya però que ha sigut possible per la insistència de dos persones, estes són Àngel Font, membre d'Amics de la Volta al Terme, "per la seua insistència" i Raul García Castañ, guanyador de l'edició de 2008 i campio d'Espanya. Marimón volia conèixer l'opinió d'un campió i van estar en contacte només acabar la cursa i va ser el campió espanyol el que li va donar "bons informes" de la Volta al Terme d'Alfondeguilla.
Fotos presentació ací

divendres, 5 de juny del 2009

Escrit dels Amics de la Volta al Terme

Ací podeu llegir l'escrit que els Amics de la Volta al Terme d'Alfondeguilla han enviat per les cases per informar i demanar la col·laboració de tots. Per a vore l'escrit amb millor qualitat, punxeu sobre ell.

dimarts, 2 de juny del 2009

Presentació de la Volta al Terme

El divendres 5 de juny, a les 19 hores tindrà lloc al Multifuncional d'Alfondeguilla la presentació de la XXVIII Volta al Terme que este any ha sigut qualificada com a Campionat d'Espanya de carreres per muntanya.