dilluns, 29 de setembre del 2008

La TDT arribarà en octubre a Alfondeguilla

Prop d'un centenar de persones han assistit a la reunió que l'ajuntament d'Alfondeguilla ha realitzat per informar al poble sobre la situació del repetidor de televisió i la pròxima incorporació de la Televisió Digital Terrestre (TDT). L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que esta setmana els tècnics començaran els treballs per que la TDT siga una realitat en pocs dies. El regidor Miguel Piquer ha afirmat que la senyal TDT podria arribar a Alfondeguilla en els pròxims 10 dies.
Així mateix, Ventura s'ha disculpat per les errades tècniques del repetidor de televisió dels últims anys, què per a solventar-lo els havien pressupostat vora 20.000 euros. Per això, s'han posat a treballar amb la TDT amb la intenció de que la Diputació de Castelló costeje esta instal·lació.
Els veïns d'Alfondeguilla, que visquen en cases unifamiliars, hauran de comprar-se un decodificador per televisió per rebre la senyal de TDT, sempre i quan la seua televisió no tinga integrat este servei. No obstant, en les comunitats de veïns és possible que s'hagen d'instal·lar un mòdul a l'antena comunitària, segons el regidor Miguel Piquer.
Amb la TDT es podran veure més canals que els actuals i amb major qualitat donat que la senyal serà digital i es rebrà per satèl·lit. Així mateix, es podran escoltar algunes emissores de ràdio.
No obstant, des de l'ajuntament han demanat als veïns que esperen a que se'ls comunique quan ja estiga tot instal·lat per a comprar-se el decodificador, que pot costar al voltant dels 30 euros.

Podeu ampliar la información punxant ací.

L'Alfondeguilla només aconseguix un gol, de penalti

El passat dissabte 27 de setembre, l'Alfondeguilla CF eixia derrotat del camp de La Vilavella per 4 a 1. Jonnhy, a l'igual que en el primer partit contra La Llosa, va ser l'encarregat de fer l'únic gol que va pujar al marcador del visitant. Este gol, marcat en la primera part, feia el 3 a 1 en favor de La Vilavella. Cal destacar que l'Alfondeguilla CF va fallar un penalti xutat per Jordi també en la primera part.

El pròxim partit serà en els camps de la Moleta el diumenge 5 d'octubre contra el Sagunt B. Sort als nostres!!!

divendres, 26 de setembre del 2008

Nou enfrontament de l'Alfondeguilla CF

Demà, dissabte 27 de setembre, l'Alfondeguilla CF jugarà un nou partit, el segon de la temporada. L'enfrontament serà a les 18:30 en el camp de La Vilavella. Des d'ací animar a l'equip entrenat per Villalba i donar-los molts ànims i molta sort per a que puguen portar-se els tres punts cap al poble.
En els pròxims dies, la crònica del partit.

SORT!!

dimarts, 23 de setembre del 2008

Fotos del partit Alfondeguilla - La Llosa

En exclusiva les fotos del primer partit oficial de l'Alfondeguilla CF. Ja les podeu vore si punxeu ací

dilluns, 22 de setembre del 2008

L'Alfondeguilla CF guanya el seu primer partit

La lliga no podia començar millor per a l'Alfondeguilla Club de Futbol. En el seu primer partit de la temporada, l'Alfondeguilla CF ha guanyat per dos gols a un a La Llosa. Els xavals entrenats per Vicent Fonfria "Villalba" han mantingut el seu joc durant tot el partit aconseguint remontar un gol en contra marcat en la primera part per l'equip visitant. La pluja va voler fer-se la protagonista del partit, però no va poder bolcar un bon resultat per a l'equip local.
Un penalti realitzat sobre Jonathan moments abans d'acabar la primera part va servir per a que l'Alfondeguilla CF començara el temps de descans amb un empat.
Ja en els segons quaranta-cinc minuts, els dos equips van crear oportunitats de gol, sent superiors les de l'Alfondeguilla CF. La pressió per part de l'equip local va anar en augment amb el pas del temps, fins que va arribar el gol de la victòria. Marc va batre el porter de La Llosa a pocs minuts per a que l'àrbrit pitara el final del partit.
Els camps municipals de La Moleta, a la Vall d'Uixó, van rebre nombrosos aficionats de l'Alfondeguilla CF què han iniciat en molta il·lusió esta nova aventura d'este municipi de la Plana Baixa al món del futbol. Recordar que feia 30 anys que Alfondeguilla no comptava amb equip de futbol.